Litt om Tuk Tuk Thai Restaurant Om oss og vår restaurant

Vi ville skape den rette atmosfæren for våre gjester og å få en følelse av å vandre rett inn fra gaten inn i en ekte Thai restaurant med noen av den beste Thai mat i Oslo. Derfor var det veldig viktig for oss å bruke riktige materialer og teknikker fra Thailand for å lage den riktige atmosfæren.

Innredningen med flere tusen meter bambus er hentet i container fra Thailand. Det samme gjelder takviftene og belysning med bambus, palmer, lysslynger og det meste av innredningen. Over høytalerne spiller vi dempet moderne Thai musikk for å skape den helt riktige stemningen.

Vi håper du vil oppleve den samme stemning av Thailand, som du kjenner igjen fra ferien. Vil du ha tilbake Thailand følelsen ta med venner eller familie og avlegg oss et besøk på den koseligste Thai restauranten i Oslo.

Velkommen til et lite stykke Thailand i Tuk Tuk Thai Restaurant, Møllergata 8, 0179 Oslo.

ansatte-oslo-thai-takeaway
Hvem er vi? Vårt team / ansatte

På kjøkkenet er kokkene fra Thailand og alle sammen har de arbeidet på restauranter og hoteller i Thailand før de kom til Tuk Tuk Thai.

Til og med wok panner, kjeler, visper, sleiver, bestikk, trær, palmer, belysning og møbler kommer fra Thailand.

TUK TUK THAI Hvorfor Tuk Tuk Thai?

Vi synes også at navnet Tuk Tuk Thai forplikter, så vi har gått til anskaffelse av en ekte Tuk Tuk som du om sommeren ofte finner parkert utenfor restauranten. Dette er en påkostet 7 seter limousin versjon som ofte blir brukt som shuttle transport på hoteller i Bangkok. Det er også mulig i sommer månedene å reservere denne. Vi kan innenfor ring 1 kjøre til og fra ved fødselsdags selskaper m.m. Ta eventuelt kontakt via vårt kontaktskjema her på vår hjemmeside.

tuktuk-original-Thailand